МБ-1
МБ-2
МБ-3

Нашиот производ

Miboshi се придржува до начелото на услугата „Квалитетот на прво место, највисоко услуга“, го комбинира производството со еколошката средина, усвојува меѓународна напредна опрема за преработка и инсистира да ја споделиме сладоста со светот како наша мисија.

 • мед серија 1 мед серија 1

  мед серија 1

 • мед серија 2 мед серија 2

  мед серија 2

 • мед серија 3 мед серија 3

  мед серија 3

 • мед за лек мед за лек

  мед за лек

 • Суров мед Суров мед

  Суров мед

нашите карактеристики

Посветуваме поголемо внимание на вкусот на клиентите и ја задоволуваме тековната побарувачка на клиентите во странство.

Добредојдовте воМибоши мед

со љубов и посветеност

Guangxi Miboshi Honey Co., Ltd е основана во 1997 година со регистриран капитал од 0f 6 милиони јени, која се занимава со пчеларство, преработка на мед, проверка на квалитетот и дистрибуција на мед повеќе од 25 години.Компанијата се наоѓа во постојано место на Кина-АСЕАН Експо - Гуангкси Нанинг, зелениот град во јужна Кина.

Имаме 5 пчеларски бази со 32000 пчелни колонии низ државата.Овие пчеларски бази се далеку од областа на индустријата и центарот на градот, сите тие се во оригинална еколошка средина која без никакво загадување обезбедува производство на висококвалитетен чист мед.

Мибоши секогаш се концентрира на висококвалитетен мед, основачот Џоу Гуихуа е виш професор по пчеларство и преработка на мед, кој ја води компанијата да биде модерно претпријатие со меѓународна конкурентност.Нашиот мед се извезува во Европската Унија, Јапонија, Блискиот Исток, Југоисточна Азија и Африка.

научи повеќе

Мибоши вести

Мибоши секогаш се концентрира на висококвалитетен мед, основачот Џоу Гуихуа е виш професор по пчеларство и преработка на мед, кој ја води компанијата да биде модерно претпријатие со меѓународна конкурентност.Нашиот мед се извезува во Европската Унија, Јапонија, Блискиот Исток, Југоисточна Азија и Африка.

Зошто да не изберете нас

 • 清真食品认证
 • 食品危害与关键控制点(HACCP)认证
 • 专利认证
 • 质量安全(QS)认证
 • Alibaba 金品诚企
 • 蜜博士专利 002
 • 蜜博士专利
 • Патент на уред за филтрирање