MB-1
MB-2
MB-3

Produkti ynë

Miboshi i përmbahet parimit të shërbimit "Cilësia në radhë të parë, shërbimi më lart", kombinon prodhimin me mjedisin ekologjik, miraton pajisje ndërkombëtare të përpunimit të avancuara dhe këmbëngul që të ndajmë ëmbëlsinë me botën si misionin tonë.

 • seria e mjaltit 1 seria e mjaltit 1

  seria e mjaltit 1

 • seria e mjaltit 2 seria e mjaltit 2

  seria e mjaltit 2

 • seria e mjaltit 3 seria e mjaltit 3

  seria e mjaltit 3

 • mjaltë për ilaç mjaltë për ilaç

  mjaltë për ilaç

 • Mjaltë e papërpunuar Mjaltë e papërpunuar

  Mjaltë e papërpunuar

veçoritë tona

Ne i kushtojmë më shumë vëmendje shijes së klientit dhe plotësojmë kërkesën e vazhdueshme të klientëve jashtë shtetit.

Mire se erdhet neMiboshi Honey

me dashuri dhe perkushtim

Guangxi Miboshi Honey Co, Ltd, u krijua në 1997 me kapital të regjistruar 0f 6 milion RMB, e cila është e angazhuar në bletari, përpunimin e mjaltit, inspektimin e cilësisë dhe shpërndarjen e mjaltit për më shumë se 25 vjet.Kompania është e vendosur në vendin e përhershëm të ekspozitës Kinë-ASEAN - Guangxi Nanning, qyteti i gjelbër në Kinën jugore.

Ne kemi 5 baza bletarie me 32000 koloni bletesh ne te gjithe vendin.Këto baza bletari janë shumë larg zonës së industrisë dhe qendrës së qytetit, të gjitha në mjedisin origjinal ekologjik, i cili pa asnjë ndotje siguron prodhimin e mjaltit të pastër me cilësi të lartë.

Miboshi përqendrohet gjithmonë në mjaltë me cilësi të lartë, themeluesi Zhou Guihua është profesor i lartë i bletarisë dhe përpunimit të mjaltit, i cili e çon kompaninë në një ndërmarrje moderne me konkurrencë ndërkombëtare.Mjalti ynë eksportohet në Bashkimin Evropian, Japoni, Lindjen e Mesme, Azinë Juglindore dhe Afrikë.

Mëso më shumë

Miboshi News

Miboshi përqendrohet gjithmonë në mjaltë me cilësi të lartë, themeluesi Zhou Guihua është profesor i lartë i bletarisë dhe përpunimit të mjaltit, i cili e çon kompaninë në një ndërmarrje moderne me konkurrencë ndërkombëtare.Mjalti ynë eksportohet në Bashkimin Evropian, Japoni, Lindjen e Mesme, Azinë Juglindore dhe Afrikë.

pse na zgjodhet ne

 • 清真食品认证
 • 食品危害与关键控制点(HACCP)认证
 • 专利认证
 • 质量安全(QS)认证
 • Alibaba 金品诚企
 • 蜜博士专利 002
 • 蜜博士专利
 • Patenta e pajisjes së filtrit